for foresatte

Medlemskontingent  

Medlemskontingenten er kr. 200,- pr. halvår.

Kontingenten betales inn til bankkonto 2030 18 04084 innen 20.mars og 20.september. Faktura sendes ut. Merk betalingen med speiderens navn og fødselsdato..


Uniformen

Uniformen er skjerf og Olaskjorte med merker. Skjerfet får speiderne, men skjorten må kjøpes. Vi selger skjorte med merker for 300,-

Dere kan godt kjøpe olaskjorte andre steder og kjøpe merkepakke for kr 50.- av oss. Det er ikke nødvendig å ha skjorte første året.


Speidergudstjeneste på Betel

Søndag 8.april kl 11:00 blir det speidergudstjeneste. Det blir utdeling av ferdighetsmerker til alle speiderne.. Alle speiderfamilier bidrar med kake, boller eller annet til "kirkekaffe" etter gudstjenesten. Foreldregruppa har ansvar for kjøkkenet.


Informasjon i epost og på Facebook

Vi sender mye informasjon som epost. Dersom du ikke mottar denne informasjonen kan du sende din epostadresse til post@rr-harestua.com og skrive «ønsker info.

Du kan også gå inn på Facebook-siden https://www.facebook.com/groups/1537200403275736/ (Medlemmer RR Harestua) som er en side for speidere og foresatte. Klikk på "bli medlem" så legger vi deg til.

Der blir det lagt ut den samme informasjonen som blir sendt ut i epost.

Informasjon til foresatte  1.halvår 2018